Fotografie / kinderen

Emile, fijne kerel, gefeliciteerd!

 

kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert15

 

Een fijne reportage op een zonnige zaterdag! Een mama die er van overtuigd is dat zes armpjes beter omhelzen dan vier en haar kroost dan ook naar hartelust laat dromen, hunkeren, huppelen en giechelen.

Blauwe lucht en het leven dat huppelt van al die vrolijke kindertjes. Alles dat geurt naar zomer.

Weer één van die prinsheerlijke reportages! Het voelt als koffie binnen handbereik 🙂 Heerlijk om tijdens zo’n reportage ogenblikken in beeld te vangen!

Proficiat Emilie!

Dank je voor de fijne reportage en de superslotte samenwerking!

kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert10kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert2kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert4kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert9kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert6kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert3kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert5kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert7kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert8kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert11kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert12kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert13kidsfotografie ieper roeselare kinderfotografie fotografie - ann-elise lietaert14

www.ann-elise.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat, Remi!!

8 juni 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info