Fotografie

Zonnige, zachtzinnige familiereportage

retrofoto ieper -19

Heerlijk als de reportage bij mensen thuis doorgaat. Op de plaats waar men leeft, ademt, luistert en kijkt. Vaak ook een plek waar mensen zijn opgegroeid. Reuzefijn om zo’n plek momenten te mogen vangen in beeld.

Een zonnige dag waarbij de zon de bomen, de struiken en deze heerlijke familie liet schitteren!

Dank je voor de fijne namiddag! (En de overheerlijke rabarbertaart :-)))

Ann-elise

retrofoto ieper -1retrofoto ieper -2retrofoto ieper -3retrofoto ieper -4retrofoto ieper -5retrofoto ieper -6retrofoto ieper -7retrofoto ieper -8retrofoto ieper -9retrofoto ieper -10retrofoto ieper -11retrofoto ieper -12retrofoto ieper -13retrofoto ieper -14retrofoto ieper -15retrofoto ieper -16retrofoto ieper -17retrofoto ieper -18retrofoto ieper -19retrofoto ieper -20retrofoto ieper -21retrofoto ieper -22retrofoto ieper -23

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info