Fotografie / huwelijk

Huwelijksfotograaf: Deborah & Steven

 

Met huwelijken heb ik altijd zenuwen, ben ik erg bang dat ik iets fouts ga doen. ‘S morgens ontdekte ik dat er in mijn laptop geen SD-kaartjes passen. Normaal neem ik mijn laptop niet mee naar huwelijken, dit keer wel. Paniek, tegen ’s avonds moest ik enkele foto’s kunnen afleveren. Uiteindelijk manlief het halve land laten doorkruisen om een kaartlezertje voor me te halen, later wees broerlief me er op dat er wel gewoon een SD-kaartje in mijn laptop past.  Ik denk dat mijn man talent heeft voor de liefde.  Toen mijn broer zei dat zijn tocht doorheen Belgenland opzoek naar een kaartlezer niet nodig was, heeft hij gewoon even met zijn hoofd geschud, lief geglimlacht en er niets meer over gezegd. Was het omgekeerd geweest dan was ik nu waarschijnlijk nog bezig over ‘die keer dat hij zo overdreven lachwekkend melodramatisch deed’. Ik hoop dat mensen kunnen bijleren. En ik hoop dat ik op een dag leer om even liefdevol en vergevingsgezind als mijn wederhelft te zijn. Dat lijkt me een wonderschoon talent.

Liefde dus. Dit was ook het kernwoord van deze reportage.

Ik doe in principe  geen kerkelijke huwelijken. Maar principes brengen mensen nooit verder, dus op 1 september fotografeerde ik een kerkelijk huwelijk :-). Het huwelijk van Deborah en Steven.

huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare15

Deborah en Steven. Steven en Deborah.

Je ziet dat hij dol is op haar, en zij op hem. Alles lijkt te glimlachen als ze elkaar aankijken. Zij heeft iets stoers en iets zachts tegelijk. Hij heeft een vrolijke kijk op het leven. Hij houdt haar stevig vast. Trots. Duidelijk dat die elkaar al lang kennen. Dat zie je gewoon.

huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare1huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare2huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare3huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare4huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare5huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare6huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare7huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare8huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare9huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare10huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare11huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare12huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare13huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare14huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare17

huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare1-2huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare18huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare19huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare20huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare21huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare22huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare23huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare24huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare25huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare26huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare27huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare28huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare29huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare30huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare31huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare32huwelijksfotograaf ann-elise ieper roeselare33

 

1 september 2018. Een dag die baadt in het zonlicht, waarop vogels vrolijk fluiten, met mensen die oprecht van elkaar houden, heel veel mensen die houden van deze mensen die oprecht van elkaar houden, een schepen  die in enkele minuten een outdoor burgerlijk huwelijk regelt, een bruidsjongetje die wel heel erg fan was van de sluier… Wat kan men zich meer wensen?

 

www.ann-elise.be/fotografie 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info