communie / Fotografie / Geen categorie / kinderen

Lieve Marie-Lou! Van harte gefeliciteerd!

Zaterdag haar eerste communie en vandaag haar verjaardag, ik kan niet anders dan deze fijne meid te feliciteren vandaag!  Gefeliciteerd met je verjaardag en je communie, lieve Marie-Lou!!

ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare2ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare1

De dag van de reportage hangen de wolkenvelden dreigend laag, maar ook hier heb ik terug het geluk dat ik te maken heb met positieve denkers. Een zaligheid, mensen die denken van, laat ons maar toegeven aan al die aprilse grillen, wij trekken er ons niets van aan. Als het regent,  laat het dan maar regenen en als het niet regent, wel, dan regent het niet. We maken er wel iets moois van. En het grappige is dat bij mensen die zo denken het misschien wel even regent maar de zon ook sowieso altijd wel even komt piepen.

Het weer voorspellen  is de laatste maanden een verslaving geworden. Ik weet bijna perfect wanneer de wind uit het Noorden komt, dat als het waait de regenbuien effectief ook vlugger passeren. Op dwangmatige wijze check ik buienradar en het KMI en als het weer niet mee zit vertel ik de mensen dat het wel heel mooie wolkenformaties zijn (geleerd van Frank Deboosere). En in gedachten is het bijna altijd mooi weer. En het vooruitzicht op een reportage met mooi weer zorgt er voor dat het aanvoelt als bijna-ook-echt-zijn.  Het voelt heerlijk dat bijna-ook-echt-zijn-gevoel.

ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare3ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare4ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare5ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare6ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare7ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare8ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare9ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare10

Een gezin vol humor, liefde en dankbaarheid.  Eigenschappen die ik graag alle andere gezinnen op deze wereldbol toewens!

Heerlijk om te zien hoe hun blikken zich omhelzen!ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare11ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare12ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare13ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare14ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare15ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare16ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare17ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare18ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare19ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare20ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare21ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare22ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare23ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare24ann-elise lietaert spontaan spontane foto fotografie romantisch idyllisch kids retro nostalgisch ieper langemark poelkapelle roeselare25

Na de reportage verloopt alles heel erg vlot.  Vorig jaar ook een reportage met hen en dezelfde fijne, vlotte communicatie.  Aanhanger van zo’n fijne klanten! Zo’n lieverds die achteraf nog een mega uitgebreid mailtje sturen om je te bedanken! Een dankbaar warm gevoel in mijn hart na deze reportage.

En het kaartje: één van mijn favorieten dit jaar: voorstela1voorstel1

Zo ongelooflijk dankjewel voor de fijne namiddag en de lieve woorden!

Heel veel liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info