communie / Fotografie / kinderen

Proficiat, lieve Rosie!

Met Rosie kreeg ik een meisje voor de lens die haar naam in pasvorm toestraalt!

Bij Rosie  moest ik een klein beetje aan een rupsje denken die een vlindertje wordt.  Een dromerig, lief, zachtaardig meisje en dan toch in al die zachtheid best wel wat pit.

Ook met dit gezin mocht ik al eerder op stap.  Voor hen maakte ik één van mij favoriete geboortekaartjes 🙂

https://blog.ann-elise.be/2017/08/11/nog-iemand-om-van-te-houden-proficiat-met-achiel/

Bijna niet te geloven dat die twee kleine meisjes in twee jaar tijd zo groot geworden zijn. De mama en papa daarentegen zijn nauwelijks veranderd 🙂  (Hadden ze de groeitendens van hun kroost overgenomen dan pasten ze waarschijnlijk niet meer in beeld :-).

 

ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 6ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 7ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 8

ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 10
kleine broer, wat een mooie ogen!

ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 3ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 4ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 5ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 9

Dank je voor het vertrouwen en dank je voor de fijne reportage!!

Liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info