communie / Fotografie / Geen categorie / Illustratie

Proficiat Cyriel!

Een fijne kerel met een fijne mama op een fijne locatie.

Van Cyriel ging de fotoshoot door op de boerderij van zijn grootouders. De boerderij ademt gezellige warmte uit. Het doet me denken aan de boerderij van mijn schoonfamilie. Een beetje een plek waar je kan binnenlopen. Aanmeren na een drukke dag. Een plek waar je kan en mag aanschuiven voor een heerlijk potje koffie.

Bij de boerderij woont ook de overgrootmoeder. Ze doet me zo sterk denken aan mijn eigen grootmoeder dat ik het tijdens de reportage zelf  even moeilijk krijg. Gemis door wie er voor mij niet meer is.

ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 1ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 2ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 3ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 4ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 5ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 6ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 7ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 8ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 9ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 10ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 11ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 12ann-elise lietaert kinderfotografie kidsfotografie spontaan spontane romantisch groen communie communiefoto communiereportage lentefeest foto 13

Cyriel is een heel fijne kerel. De mama is ook een echt warm persoon. En… wanneer oma even later met de boodschappen binnenkomt terwijl ik nog nageniet bij een potje koffie… merk ik meteen dat ze het van geen vreemde hebben!

Dankjewel voor de fijne namiddag en de leuke reportage!

Liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Arno!

5 juni 2019

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info