Geen categorie

Over vrolijkheid tot de twaalfde macht :-) en een héél mooie verpakking.

De gouden zon barst bijna uit zijn voegen. Ergens hoog in een boom hoor ik een merel zingen. Ik snuif de geur van bos en knijp mijn ogen even dicht. Geniet van het moment.

Ik heb een reportage met Nele, haar man, haar zoontje en haar dochtertje. Het dochtertje kan je op de foto’s nog niet echt zien. Maar ze was er hoor! Ze zat op dat moment alleen nog heel even netjes verpakte in de warmste en mooiste verpakking die je je maar kunt inbeelden.

Dit was zo’n reportage waar ik al dagen naar uit keek. De mails van Nele stonden bol van vrolijkheid. Je kan niet anders dan iemand verwachten die met een hele groot glimlach het leven tegemoet gaat. En mijn verwachtingen… daar werd ruimschoots aan tegemoet gekomen…

Nico en Nele! Hartelijk dank voor de reportage!

En nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje!

Veel liefs,

www.ann-elise.be

Reacties

Lena Decoene
22 oktober 2019 bij 13:17

Nele is mijn nichtje Ann-Elise 😊Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info