communie / Fotografie

De laatste reportage van 2019! Op bezoek bij een mode-ontwerpster :-)

De allerlaatste reportage in december.

Ik mocht op bezoek bij Pomme. De ontwerpster van Pola Paradis.

Op de één of andere manier had ik net iets meer zenuwen dan anders. Omdat ik net de fotograaf ben die soms de styling vergeet. Een soort emotionele hoogtevrees voor het nabijzijn van iemand die al een mooie weg heeft afgelegd.

Net voor de reportage zelfs even stress. Haar kammen. Haar anders kammen. Haar niet kammen. Ik ben niet het type dat lang voor de spiegel staat. Ik vertrek uiteindelijk gewoon als mezelf.

En daar sta ik dan. Als mezelf voor de deur. De deur gaat open. Ik ontmoet een lieve mama, haar zus en twee prachtige, lieve zoontjes.

Het werd een reportage die bol stond van de verbeeldingskracht. Ik biechtte de jongens op dat ik bomen namen geef en meteen waren we samen vertrokken in een heerlijke fantasiewereld.

Een bijzonder fijne reportage om 2019 mee af te sluiten! De fijne gesprekjes vol fantasie met deze twee fijne kerels zijn wel een paar oscars waard.

De reportage was meer dan voldoende om me, zelfs in het nieuwe jaar nog, met een glimlach te doen rondlopen. Wat een fijne reportage!!

Hartelijk dank voor het vertrouwen!

Lieve groet,

www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info