blog / communie / Fotografie

Kinderen op blote voeten met een overdosis verbeeldingskracht en humor: mijn favoriete klanten!

Kinderen op blote voeten met een overdosis verbeeldingskracht en humor? Dat zijn mijn favoriete klanten! Ook Lumen is zo’n vrolijke, zelfzekere dromer. Met hem had ik echt een prinsheerlijke reportage op een zonnige namiddag in juni.

Ondanks alles in 2020… vond ik de timing van de zomerse communiereportages wel uitstekend. Misschien moet ik post-communie-reporages promoten. Dan sturen jullie gewoon achteraf een bedankkaartje en heb je ook het gevoel dat de communieperiode langer duurde. Win-win. Geen shoots met zomerkledij in februari, je vertoeft in een langere feestmodus en ik kan wel nog enkele voordelen bedenken als je dat wenst.

Lieve, vrolijke Lumen en Annelies dankjewel voor de fijne reportage!

ann-elise lietaert

Vertoef je ook graag op blote voeten? Dan ben ik de fotograaf die je in pasvorm toestraalt! https://ann-elise.be/fotografie/communie%20lentefeest-2.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info