blog / gezinsshoot

Heuvelland, gij schone :-) Vrolijke gezinsreportage

Heuvelland, wat draagt het bescheiden zijn kroontje :-). Toch wel één van mijn favorieten om te vertoeven.

Ik heb een prinsheerlijk gezin voor mijn lens. We volgen groene wegels als zalige tussenregels van onze dag. We spotten insecten, verzamelen stenen, we verkennen het landschap van bovenop, onderdoor, klimmend op, rennend langs of springend naar.

Net voor het einde van de reportage kruisen we een supermooi bloemenveld. Ik twijfel. Ik weet dat het mooie beelden zou opleveren, maar ik wil geen bloemen vertrappelen. Ik vind niet dat de bloemen zich er bij moeten neerleggen – letterlijk – omdat ik toevallig fotograaf ben. Ik zeg wat ik denk en ze knikken begrijpend. Ik heb gelijkgestemden mee op mijn pad. We eigen ons een klein stukje bloemenveld toe in de uithoek die al vertrappeld is zodat we zelf het veld kunnen achter laten zoals we het hebben aangetroffen.

Zo dankjewel voor het vertrouwen!

Lieve groet,

www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info