blog / communie

Meisjes en paarden. Communiereportage Maxime

Maxime is een meisje die houdt van paarden. De reportage gaat dan uiteraard ook door bij paarden.

Het wordt een vroege ochtendreportage. Het voelt vreemd, ik heb het gevoel dat ik meteen een band heb met het paard. Het volgt me, bijna blindelings. Het is een reportage waar ik zo van geniet. Ik voel zo’n verbondenheid met die prachtige kanjer die ik in beeld mag brengen. Maxime is al even prachtig, straalt zoveel rust uit, straalt eveneens zo’n verbondenheid uit met die viervoeter.

De ochtend wentelt zich in rust. Een prinsheerlijke reportage om met plezier op terug te blikken!

Dank je voor de heerlijke voormiddag en het vertrouwen!

Lieve groet,

ann-elise lietaert

www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info