blog / communie

Spontane reportage (en ook hier even over mais ;-))

Er stond een communiereportage gepland. Normaal gezien met een familieportret. Met enkele leuke gezinsfoto’s en familiefoto’s. Normaal was het feest deze dag. Omwille van corona zag deze dag er iets anders uit maar voor Léon daarom niet minder feestelijk! Want hoe ongelooflijk heerlijk is het niet als je mama en papa je verrassen met een springkasteel in de tuin?

Met Léon heb ik tijdens de reportage prinsheerlijke gesprekjes. We geven de maisstronken namen en voeren dialogen alsof we zelf de mais waren*. Als ik hem vraag wat zijn favoriete dag is antwoordt hij, onbewust A.A. Milne citerend, “vandaag”. Met lichtjes in zijn ogen kijkt hij richting springkasteel.

Mijn hart maakt een sprongetje als ik hem zo vrolijk richting springkasteel zie huppelen. Ik huppel zelf een beetje naar huis (met de auto, enkele bizarre blikken in de richting van mijn busje als ik vrolijk heen en weer beweeg).

Lieve prinsheerlijke kerel zo dankjewel dat ik je opnieuw mocht verbeelden!

Dank je voor het vertrouwen!

Lieve groet,

ann-elise lietaert

*: ergens schuilt er toch een diep verlangen in mij om mais te zijn blijkbaar 😉
https://blog.ann-elise.be/2021/01/11/een-zacht-eitje-tot-de-twaalfde-macht-en-haar-kwetsbaarheid/

Wens je ook een communie of lentefeestreportage? Vooral in de paasvakantie zijn er nog vrij veel plaatsjes. https://ann-elise.be/fotografie/communie%20lentefeest-2.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info