communie / Fotografie

Onweerstaanbare communiereportage met circusdirecteur in wording

Soms, in van die uitzonderlijke situaties, heb je het geluk om met een toekomstig circusdirecteur op pad te gaan. Zoals bijvoorbeeld bij deze reportage.

Zowel Alexine, wie ik voor mijn lens had, als ik houden van toekomstgerichtheid. Al vlug begonnen we met het uitwisselen van wat we later willen worden. Ik hoop ooit schrijfster te worden en Alexine circusdirecteur of dierenarts. We kwamen tot de compromis dat als zij circusdirecteur is, ik er een boek over zal schrijven :-).

De mama van Alexine kende ik niet maar is zo’n prinsheerlijk iemand met wie je direct fijne gesprekken voert, ik had even goed op pad kunnen zijn met een vriendin.

Dankjewel voor het vertrouwen en de fijne middag!

Lieve groet,

ann-elise lietaert

Herberg je ook je herinneringen in foto’s? Klik hier voor een reportage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info