communie / Fotografie

Communiereportage Lex en de schoonheid van onwetendheid

Midden oktober en ik heb mijn allerallerlaatste communiereportage van 2020.

Ik had andere verwachtingen van mijn communieseizoen in 2020 totdat corona er met een grote poot op ging staan en heel mijn planning verpulverde.

Nu lijk ik misschien teleurgesteld of in elk geval iets die bij deze emotie aansluit, maar uiteindelijk moet ik bekennen dat het stiekem ook wel heerlijk was om mijn druk seizoen over een heel jaar te mogen spreiden. Bij alle reportages had ik steeds tijd, andere jaren heb ik zo af en toe het gevoel dat ik een strijd tegen de tijd moet voeren.

Dit jaar weet ik enkel dat het er weer anders uit ziet.

Stiekem vind ik het ook soms wel mooi. Onwetendheid. Een niet-weten wat er komt is een vorm van luxe. Misschien ben ik deze zomer terug op een festival, misschien zijn we met Willy (mijn volkswagenbusje) onderweg naar het Noorden, misschien knuffel ik massaal vreemden, misschien krijg je zelfs een gratis beeld in ruil voor een knuffel. Mijn hunkering en verlangen kan vele kanten op ;-).

Met dit gezin een prinsheerlijke communiereportage. Lex is een enthousiaste, energieke jongen. Zijn kleine zus werkte heel de reportage voortreffelijk mee. Corona of niet. Ik ben dankbaar voor al die mooie momenten van schoonheid in mijn werk!

Dankbare, lieve groet,

ann-elise lietaert

https://ann-elise.be/fotografie/feestfoto_communiefoto_lentefeestshoot.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info