Fotografie / gezinsshoot

Over een mini reportage en een ontwapende glimlach

De communiereportages in 2020 worden opgevolgd door kerstminireportages.

Sofie en haar gezin ken ik ondertussen al een tijdje. Ik ken niemand die zo’n ontwapende glimlach (daar ben ik weer, sorry Sofie) heeft als Sofie. Je kunt niet anders dan glimlachen als je met Sofie aan het praten bent, ik heb het al een paar keer geprobeerd om het niet te doen maar het lukt écht niet.

Een gezin waarin ze niet alsof doen maar gewoon alles van harte.

Zo dankjewel voor het vertrouwen!

ann-elise lietaert

Een terugblik in de tijd:

Ben ik de leverancier van uw herinnering? www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info