blog / gezinsshoot / kinderen

By Me for Mie, gezinsreportage

In sommige steden kunnen vogels hun eigen lied niet meer zingen. Door het omgevingslawaai (sirenes, toeterende auto’s) . Na een poosje zijn ze de schoonheid van hun eigen lied verloren en vergeten. Sommige vogels zingen nauwelijks nog hun eigen lied en imiteren de toeter van een auto. Soms heb ik het gevoel dat ook mensen hun eigen lied vergeten, niet meer kunnen horen.

Ik vind het dan ook bijzonder mooi als mensen de weg terug vinden naar hun eigen roep, hun eigen lied. Ook Mie is zo iemand. Iemand die stof laat opwaaien. Letterlijk :-). Gevierd met het nodige talent om naald en draad te hanteren is ze de troste bezielster van haar bedrijfje Made by Mie. De kleren maken de man (of vrouw :-)) en die kleren, die kun je in pasvorm laten maken bij Mie.

Het voltallige gezin leerde ik kennen als nieuwe ouders in de school van mijn kinderen. Ondertussen zijn onze zoontjes vrienden geworden, hun dochter en mijn zoon klasgenootjes en zijn zowel Mie als Dimitry zo van die mensen geworden met wie ik met graagte bijpraat. Mensen op wie je kunt rekenen. Het was dan ook heel fijn om hen als gezin voor mijn lens te hebben.

Dankbare groet!

Liefs,

ann-elise lietaert

Benieuwd naar meer? https://www.madebymie.be
Kleren maken de man, foto’s de herinnering ;-): www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info