Illustratie

Zijn baas zou mij zijn fiat geven :-)

Vanmorgen kreeg ik een telefoontje om prijs te vragen voor illustraties voor een bepaalde firma. Op het einde van het telefoongesprek zegt de man in kwestie: “Ik bespreek nog even met mijn baas maar ik vermoed dat hij wel zijn fiat zal geven.”
Ik maak een grapje en vertel hem dat het goed is, als het tenminste zo’n oud fiatje is. Hij vraagt wat ik daarmee bedoel…en je kunt het misschien al raden maar het is nooit goed als je je eigen grapjes moet beginnen uitleggen en al zeker niet aan de telefoon… waardoor ik het telefoontje op een nogal klungelige manier beëindig…
Ik vermoed dat mijn gezicht er sinds dit telefoontje 2 kleurtinten roder uitziet dan normaal… maar beste Wim, moest je dit via deze manier lezen, sorry voor de klungelige afsluiter en moest je baas zijn fiat geven: graag!

blog©Ann-elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info