Illustratie

River flows in you! Lieve Enid, proficiat!

Het gezin van Enid heeft een natuurlijke warmte, zoals  je die wel eens kan voelen wanneer je in volle zomer uitrust op een vers gemaaid grasveld. Een  wereldje dampend van geluk. Ik vond het heerlijk om even op visite te mogen zijn in hun gezin.
Het was heerlijk om te mogen horen hoe Enid met lijf en leden de vorige dag nog geschilderd had, hoe ze er samen van houden om te wandelen in de regen, …  Binnenin was ik stiekem applaus aan het geven voor de manier waarop dochter en mama en papa in het leven staan. Ik begon er als het ware door te huppelen (wat dan terug bevreemde blikken opleverde van toevallige passanten).
Met Enid had ik  even iets wonderlijks. Precies of ik zag een jongere versie van mezelf. Hoe ze denkt, wat ze grappig vindt, …
Ook haar mama is echt top! Haar manier van communiceren is buitengewoon lief. Moest heel de wereld zo mailtjes sturen dan werd de hele wereld meteen een beetje zachter en liever.
Terwijl ik de foto’s van Enid aan het bewerken was, leek het vreemd maar elke keer was ik op de een of andere manier naar ‘River flows in you’ van Yiruma aan het luisteren. Ik ben deze herfst samen met Rube gaan kijken en de muziek die hij brengt is zo ongelooflijk breekbaar mooi. Ik vertel dit terloops aan de mama van Enid die verwonderd antwoord dat ze dag na dag ontwaakte  met het wekkerdeuntje van ‘River flows in you’ van Yiruma toen ze zwanger was van Enid.   Wonderlijk toch?
ann-elise lietaert11Enidann-elise lietaert10Enidann-elise lietaert3Enidann-elise lietaert4Enidann-elise lietaert5Enidann-elise lietaert12Enidann-elise lietaert7Enidann-elise lietaert21Enidann-elise lietaert14Enidann-elise lietaert15Enidann-elise lietaert17Enidann-elise lietaert18Enidann-elise lietaert19Enidann-elise lietaert20Enidann-elise lietaert22Enidann-elise lietaert13Enid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info