Fotografie

Als in een droom…

Als ik onbevangen zou mogen dromen over hoe mijn trouw er zou uitzien dan zou het wellicht heel dicht in de buurt komen van dit huwelijk.
Alles paste perfect. Sophie en Thomas met hun fijne persoonlijkheden. De bloemen, de kledij, de locatie met zijn geur van groen en aarde. Het leek wel of ik een droom binnen stapte.
De dag begon zoals in de film. Sophie maakte zich klaar samen met haar vriendinnen. Heerlijk om te zien wat een fantastisch band Sophie heeft met haar vriendinnen. Klinkt vreemd maar je kunt zo goed zien dat ze allemaal bij elkaar horen. Als je naar de ene vriendin kijkt, dan zie je precies al een stukje van de andere vriendin.  Allen samen hebben ze liters enthousiasme en van die humor die zelfs regenachtige dagen droog maakt. Me like!
Ook met het bloedeigen publiek van Sophie en Thomas was het heel fijn om een dag op stap te gaan.
Stiekem verdenk ik Sophie en Thomas er van dat ze enkel mensen met massa’s veel charisma hebben uitgenodigd want iedereen daar aanwezig had een soort glans over zich heen.
Dankjewel Sophie en Thomas dat ik jullie dag in beeld mocht brengen!
Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 1Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 3Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 4Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 5Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 7Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 8Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 11Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 13Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 14Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 17Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 18Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 19Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 20Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 21Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 22Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 23Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 24Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 25Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 26Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 28Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 31Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 32Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 33Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 34Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 35Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 37Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 38Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 39Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 40Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 41Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 42Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 43Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 47Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 48Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 49Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 50Ann-elise Lietaert fo
tografie Ieper 51Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 52Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 53Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 54Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 55Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 56Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 57Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 58Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 59Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 60Ann-elise Lietaert fotografie Ieper 61
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Echte liefde is...

21 juli 2017

Dit is liefde

3 augustus 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info