Fotografie

Dit is liefde

Celien en Kjell wilden hun zwangerschap aankondigen aan de hand van foto’s.  Elke zwangerschap is zo bijzonder. Het verandert alles wat nog komen gaat.
Het was een zonnige avond in juni en de zon strooide haar gouden zonnestralen over hen heen. Ik kon het nieuw begin in de lucht voelen hangen. Alle hoop, dromen, verbazing en mogelijkheden.  Dit is liefde.

ann-elise fotografie ieper fotograaf-8ann-elise fotografie ieper fotograaf-2ann-elise fotografie ieper fotograaf-3ann-elise fotografie ieper fotograaf-5ann-elise fotografie ieper fotograaf-6ann-elise fotografie ieper fotograaf-4ann-elise fotografie ieper fotograaf-7ann-elise fotografie ieper fotograaf-9ann-elise fotografie ieper fotograaf

Reacties

sophie
4 augustus 2017 bij 13:36

Prachtig !! Kijk uit naar het vervolg …Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als in een droom...

21 juli 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info