Illustratie

Over afstralen en doorgeven

Een zonnige dag in augustus. Een fijne familie op een fijne locatie. Zo een reportage waarop er een gezellige drukte heerst en er in gesprekken heel wat wordt afgereisd tussen vroeger en nu.  Marieke, één van de dochters, kende ik van vroeger en wie haar kent weet dat het bijna niet anders kan dan dat ze uit een warm gezellig nest komt. Zoiets straal je af en geef je door 🙂
ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 1-2
ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 3ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 5ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 6ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 7ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 8ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 9ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 10ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 11ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 12ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 13ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 15ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 14ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 16ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 1

Reacties

Marieke
1 oktober 2017 bij 15:40

Ann-Elise, gans de familie is zo tevreden met de foto’s! Grote dank u wel voor je mooie woorden (en foto’s natuurlijk ;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het definiëren van geluk

11 september 2017

Geen mis avondje aan zee

26 september 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info