Illustratie

Geen mis avondje aan zee

Een warme zomeravond aan zee. Eveneens de avond dat een ‘Fransman’ een gesprek met me wil voeren over iets dat hij graag gefotografeerd zou zien op het strand. Vanuit één ooghoek en met één oor probeer ik hem te volgen maar ik begrijp er uiteindelijk niet zo veel van (mede door het feit dat ik de familie van mijn shoot niet uit het oog wil verliezen als ze aankomen, mede door het feit dat mijn Frans ondermaats is). Even later zie/hoor ik ‘de Fransman’ voorbij wandelen met een vriend, ze voeren een hevige discussie… duidelijk in het Westvlaams. Ik vermoed dat ik er Frans uit zie :-).
Ondertussen blijkt dat ik ook op de verkeerde plaats sta te wachten, miscommunicatie alom (ook als ik ’s avonds naar huis rij en mijn richtingsgevoel en de richtinggevers van de wegomlegging me weer eens volledig in de steek laten).
ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 3
Maar goed, behalve mijn aangeboren talent voor richtingloosheid en miscommunicatie was het een heerlijke avond. De zon, de zee en zeer zeker: een leuke familie voor mijn lens!

Het was een  prinsheerlijk avondje!

lise

 
 
ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 5ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 4ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 2
ann-elise lietaert kinderfotografie spontane fotografie ieper 1-2
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over afstralen en doorgeven

26 september 2017

Juliette

27 september 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info