Fotografie / kinderen

zonnige zaterdag met bubbels: me like!

fotografie ieper  8.jpg
Het was een zonnige zaterdag eind oktober. De ochtend rekte zich langzaam uit, de dag scheen in de ogen en zowel dit fantastisch leuk gezinnetje als ik waren van mening dat het de perfecte dag was voor een ontbijt mét een fotoshoot.
Weet dat ik alle reportages die ik doe ongelooflijk leuk vind maar deze was toch wel héél erg fijn! Ik zou er best wel aan kunnen wennen om elke reportage af te sluiten met een glaasje bubbels en een heerlijk gesprekje!
De glimlach stond heel de dag als gebetonneerd op mijn lippen staan 🙂
Dank je, Liselot,  om samen met jullie gezinnetje deze fantastische ochtend te mogen beleven!

Liefs,

lise
 
 
fotografie ieper 12fotografie ieper 9fotografie ieper 1fotografie ieper 7fotografie ieper 3fotografie ieper 6fotografie ieper 10fotografie ieper 11fotografie ieper 2fotografie ieper 4
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Druppeltjesgewijs

14 december 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info