Fotografie

Een bijzondere reportage!

LEEN2
Een bijzondere kerstreportage. Leen (de mama van deze fantastische kids) is jarenlang één van mijn beste vriendinnen geweest.
Met haar heb ik de meest geestdriftige gesprekken gevoerd over mijn eerste kus en het zoenvermogen van mijn eerste lief.  Het is degene met wie ik zowel fiets- als autoavontuurtjes achter de rug heb die af en toe wel richting gracht neigden (en daar was mijn gevoel voor richtingloosheid meestal verantwoordelijk voor – mijn oprechte excuses).   Degene met wie ik grote en kleine geheimpjes heb gedeeld. Degene met wie ik vaak niet meer bij kon komen van het lachen.
Ik heb vrienden die ik vrij regelmatig zie maar met wie ik me uiteindelijk iets minder verbonden voel. Met Leen heb ik al gemerkt dat wanneer ze mijn leven even terug binnenwandelt het precies nog voelt zoals vroeger. Het heeft nog steeds iets vertrouwds.
Het was dan ook heerlijk om tijdens de reportage te kunnen bijpraten en op pad te gaan met haar zoontje en dochtertje.
LEEN11LEEN7LEEN4LEEN10LEEN6LEEN9LEEN8LEEN3LEEN5LEEN1
www.ann-elise.be

Reacties

Grietje
30 december 2017 bij 17:18

Schitterend. Ik verstuurde de kaartjes die je me gaf. Een zalig gevoel Ann Elise. Mooie reportages. Zo teder en echt. Daar hou ik van. Veel voorspoed en creativiteit in het nieuwe jaar voor jou en je geliefde kroost!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het perfecte kader!

31 december 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info