Fotografie / kinderen

Het perfecte kader!

ann-elise lietaert fotografie ieper communie5
Deze twee, prinsheerlijke jongens had ik al eerder voor mijn lens. Beiden een mooi expressief gezichtje. Hun kledij paste geweldig goed bij de omgeving (en hun hond). Hun mama heeft echt gevoel voor stijl, de kledij straalt hun in pasvorm toe.  Door de eenvoud van de omgeving en hun kledij die er mooi in overvloeide had de ongelooflijke koude, bewolkte ochtend iets zonnigs. De jongens moesten voortdurend rennen om zich warm te houden en toch stralen deze foto’s op één of andere manier warmte uit.
Het leuke aan dergelijke reportages  is dat elke foto ten dienste moet staan van een gebaar, een gebeurtenis. Als een roos waar je voortdurend naar mikt.
Ik heb iets met beelden en woorden, terwijl ik fotografeer voel ik tekst en wanneer schrijf zie ik beelden.  Soms wel lastig, het zou rationeel gezien makkelijker zijn als ik beelden zie wanneer ik fotografeer en tekst voel als ik schrijf. Blijkbaar zit er een bug in mijn systeem en ben ik ooit ergens in de tijd verkeerd geprogrammeerd. Verklaart waarschijnlijk vaak mijn vreemde manier van denken en kijken.
Dit was een ijskoude maar echt prinsheerlijke ochtendshoot met een leuk gezin wat er voor zorgde dat ik heel de zaterdag met een instant smile op mijn gezicht liep.
Dank je, Joyce en Dennis!
Het is echt heerlijk om in zo’n kader foto’s te mogen nemen!
 
www.ann-elise.be
ann-elise lietaert fotografie ieper communie6ann-elise lietaert fotografie ieper communie2ann-elise lietaert fotografie ieper communie3ann-elise lietaert fotografie ieper communie1ann-elise lietaert fotografie ieper communie4ann-elise lietaert fotografie ieper communie7ann-elise lietaert fotografie ieper communie8ann-elise lietaert fotografie ieper communie9
www.ann-elise.be
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een bijzondere reportage!

30 december 2017

Hoera voor 2018!

3 januari 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info