Fotografie

Hoera voor 2018!

ann-elise lietaert fotografie ieper communie14
Leon (het jongetje links) deed vorig jaar zijn eerste communie en het is één van de communieshoots waarbij ik met een heel warm gevoel aan terug denk.
Ik vond het dan ook heerlijk om heel het gezin te  fotograferen voor de kerstkaartjes.
Het was koud (ijskoud) en mistig (ongelooflijk mistig, even leek het onmogelijk om met zo’n mist foto’s te nemen) maar de foto’s dampen van een warme verbondenheid.
Als ik een prijs zou mogen uitrijken  voor de meest positieve mailverstuurder in 2017 dan zou  Tine, de mama, zeker en vast op mijn lijstje staan! Eénmaal vertrokken in haar positiviteit weet ze niet meer van ophouden! Het is zo iemand die niets doet alsof maar gewoon alles ‘van harte’ doet!
Heerlijk om op deze manier te kunnen samenwerken!
ann-elise lietaert fotografie ieper communie1ann-elise lietaert fotografie ieper communie2ann-elise lietaert fotografie ieper communie3ann-elise lietaert fotografie ieper communie13ann-elise lietaert fotografie ieper communie15ann-elise lietaert fotografie ieper communie12ann-elise lietaert fotografie ieper communie11ann-elise lietaert fotografie ieper communie10ann-elise lietaert fotografie ieper communie9ann-elise lietaert fotografie ieper communie8ann-elise lietaert fotografie ieper communie7ann-elise lietaert fotografie ieper communie6ann-elise lietaert fotografie ieper communie5ann-elise lietaert fotografie ieper communie4
Metboordje
www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het perfecte kader!

31 december 2017

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info