Fotografie

Gezinsreportage bij -7°c, perfect mogelijk als de warmte van binnenuit straalt!

ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper8
Gevoed en gewassen trok ik met mijn auto richting Oostnieuwkerke. Wim, de man des huizes, had zijn vrouw een fotoreportage cadeau gedaan voor haar verjaardag.
Ikzelf ben iemand die wel houdt van het Belgisch weertje met haar grilligheden. Ondanks mijn voorliefde voor het zachte ochtendlicht in de winter of reportages in de regen heb ik niet zo veel mensen die mijn liefde delen en dan ook effectief in deze periode een reportage boeken.
Je kunt klagen over het weer (dat lukt menig mensen redelijk :-), of je kunt het omarmen. Dit superfijn gezin uit Oostnieuwkerke is er eentje die het omarmt.
Het werd een afwisseling van buiten en de serres omdat (ondanks mijn liefde voor het Belgische weer :-)) het toch wel bitterkoud was en ik er bij momenten niet meer in slaagde om scherp te stellen of om mijn ‘wielekes’ te verdraaien.
Een heerlijke reportage, vooral omdat het weer mensen waren die stralen van binnen uit (ik heb altijd zo’n fijne klanten 🙂 ). Het zijn van die mensen die liefdevol vertellen over een prachtige boom in de dreef een beetje verder, die verzuchten omdat ze de wereld mooi vinden. En waarbij ik dan stiekem verzucht omdat ik hen manier van kijken naar deze bol zo mooi vind…
Een koude ochtend, badend in het zonlicht, fijne mensen en een potje koffie na de reportage… Wat kan een mens zich meer wensen?
Het regent vandaag, dus de ideale dag om van binnenuit te stralen 😉
 
ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper16ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper15ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper14ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper13ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper12ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper11ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper10ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper9ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper7ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper6ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper5ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper4ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper3ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper2ann-elise lietaert illustratie fotografie gezinsfotografie ieper1
 
www.ann-elise.be/fotografie
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eigenwijs!

16 maart 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info