Illustratie

Eigenwijs!

De winnende reportage was voor kinderopvang Eigenwijsje in Keiem!
Eigenwijsje is een woord met veel huiselijk talent. Het zit hem in hoe deze fantastische mama’s dit woord vertaalden naar hun eigenwijze kinderopvang.
Kijk, als je als ouder gaat werken, dan heb je graag dat je kinderen dezelfde gezelligheid kunnen vinden als bij een gezin, en dit vind  je in de manier waarop Grietkin en Ramona in Eigenwijsje samenwerken.  #huiselijkheid #liefdevol #nofilter
Ramona en Grietkin deden me stiekem wat denken aan de 2 kleuterjuffen in onze steinerschool.  Er wordt op een uiterst zachte manier met de kinderen gecommuniceerd, en je merkt dat deze twee vriendinnen een geoliede tandem zijn. Ze kijken dezelfde richting uit; het behoeft niet altijd woorden om elkaar iets duidelijk te maken.  ‘S Morgens heerst er een gezellige drukte met hun eigen kinderen erbij. ‘S morgens voel je ook heel duidelijk hoe deze fantastische dames de buurt kleuren wanneer de oudste kinderen naar school worden gebracht. Voortdurend worden ze aangesproken door kinderen of broertjes of zusjes.
ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper1ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper2ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper3ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper4ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper5ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper6ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper7ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper8ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper9ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper10ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper11

ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper12
grappig om te zien hoe iedereen samentroept rond Grietkin 🙂 

ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper13
ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper14
Samen spelen, praten… Alles staat in het teken van de kinderen! 

ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper15ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper16ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper17ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper18ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper19ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper20ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper21ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper22ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper23ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper24ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper25ann-elise lietaert illustratie fotografie bedrijfsfotografie ieper26
Een heel fijne voormiddag bij een heel fijne opvang met heel fijne dames!
Ook interesse om je bedrijf(je) op een spontane manier in beeld te brengen? info@ann-elise.be
Veel liefs,
 
Ann-elise
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info