Fotografie / kinderen

Proficiat Louise!

Met Louise kreeg ik een dromerig, nieuwsgierig en héél leuk meisje voor de lens.
communieshoot communiefoto -20
Een reportage met een verzameling knusse beelden, ook samen met haar zusje.
communieshoot communiefoto -2communieshoot communiefoto -3communieshoot communiefoto -12communieshoot communiefoto -21communieshoot communiefoto -4communieshoot communiefoto -5communieshoot communiefoto -1communieshoot communiefoto -6communieshoot communiefoto -16communieshoot communiefoto -9communieshoot communiefoto -10communieshoot communiefoto -11communieshoot communiefoto -13communieshoot communiefoto -14communieshoot communiefoto -15communieshoot communiefoto -17communieshoot communiefoto -18communieshoot communiefoto -19communieshoot communiefoto -22communieshoot communiefoto -23
Bij Louise moest ik een klein beetje aan een rups en een vlinder denken.  In het begin uiterst verlegen en naarmate de reportage vorderde bloeide ze steeds meer open.
De reportage ging door in de vestingen. Als ik er even doorheen wandel vooraleer ik mijn jongens van school ophaal heb ik altijd het gevoel dat het zo’n plek is waar de wereld tevreden is. Een plek die mijn hersenspinsels en zorgen vriendelijk even van me overneemt.  Een plek die er voor zorgt dat deze fijne meiden zich als echte vlinders konden ontpoppen.
Louise, fijne meid, proficiat met je eerste communie!
Mama en papa van Louise: dankjewel voor het vertrouwen en de fijne namiddag!
 
 
www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info