Fotografie / kinderen

De grappigste reportage van dit seizoen! Proficiat, Odin!

communieshoot communiefoto -2
De beste remedie tegen neerslachtigheid lijkt me een namiddagje samen met Odin! Wat een lief, fijn, grappig kereltje!
Je moet wel van hem houden! Omdat hij is zoals hij is, en omdat zijn innerlijk al even mooi, grappig en lief is als zijn uiterlijk!
communieshoot communiefoto -19communieshoot communiefoto -18communieshoot communiefoto -17communieshoot communiefoto -16communieshoot communiefoto -15communieshoot communiefoto -14communieshoot communiefoto -13communieshoot communiefoto -12communieshoot communiefoto -11communieshoot communiefoto -10communieshoot communiefoto -9communieshoot communiefoto -8communieshoot communiefoto -7communieshoot communiefoto -6communieshoot communiefoto -5communieshoot communiefoto -4communieshoot communiefoto -3communieshoot communiefoto -1
 
Odin heeft gewoon een ondefinieerbaar talent om me constant te laten glimlachen. Als fotograaf was het ook ongelooflijk leuk omdat Odin vaak zelf de touwtjes in handen nam en hij super veel leuke ideetjes had. Even de wereld door andere ogen en vanuit een ander perspectief.
Proficiat, fijne kerel!
En aan de mama, bedankt voor het vertrouwen!
Altijd heerlijk om ook over de provinciegrenzen heen reportages te mogen doen!
 
www.ann-elise.be
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Louise!

23 mei 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info