Fotografie / kinderen

Vormsel Ruben! Muzikaal klaarstomen voor het feest! Proficiat fijne kerel!

gezinsreportage ieper ann-elise -12
Ik zat op enkele kilometers van thuis maar waande me even in Frankrijk! Ook opnieuw een prinsheerlijke plek voor een reportage! Bij de communieshoot werd een gezinsreportage geboekt. Stiekem blij dat ik wat langer op deze plaats mocht vertoeven. Een mens zou nostalgisch en gelukkig worden gewoon van daar te zijn 🙂
Het deed me denken aan de boerderij van mijn grootouders. Een plek waar je warm kunt groeien in blind vertrouwen. Een plek waar je tomeloos kunt ontdekken!  Heerlijk om daar te strijde te trekken met mijn fototoestel!
En echt, wat een fijn, warm en leuk gezin!
Dankjewel voor de superfijne namiddag!
(En de nababbel, jullie hielpen me het idee inmasseren dat ik met mijn toenmalig tandprobleemje  helemaal niet lispelde, behalve bij dat ene woordje en enkel bij de letter s 😉 )
Proficiat Ruben, fijne, knappe kerel met je vormsel!
En de rest van de familie, ook héél erg bedankt voor de fijne namiddag!
Ann-elise
gezinsreportage ieper ann-elise -3gezinsreportage ieper ann-elise -5gezinsreportage ieper ann-elise -4gezinsreportage ieper ann-elise -6gezinsreportage ieper ann-elise -1gezinsreportage ieper ann-elise -2gezinsreportage ieper ann-elise -7gezinsreportage ieper ann-elise -10gezinsreportage ieper ann-elise -13gezinsreportage ieper ann-elise -14gezinsreportage ieper ann-elise -15gezinsreportage ieper ann-elise -16gezinsreportage ieper ann-elise -17gezinsreportage ieper ann-elise -18gezinsreportage ieper ann-elise -19gezinsreportage ieper ann-elise -21gezinsreportage ieper ann-elise -22gezinsreportage ieper ann-elise -25gezinsreportage ieper ann-elise -26gezinsreportage ieper ann-elise -27gezinsreportage ieper ann-elise -28gezinsreportage ieper ann-elise -29gezinsreportage ieper ann-elise -30gezinsreportage ieper ann-elise -31gezinsreportage ieper ann-elise -32gezinsreportage ieper ann-elise -33gezinsreportage ieper ann-elise -34
www.ann-elise.be
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proficiat Amélie!

8 juni 2018

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info