Geen categorie / huwelijk

Huwelijk Daphné & Wouter. Een dag vol verwondering.

 

Een zonnige vrijdag in juli. Voor mij (helaas) weer een dag vol verstrooidheden. Weer even van zaal gemist. Dit keer een minder leuk verhaal dan mijn vorige ‘zaalmisser’ in Frankrijk. Ditmaal was ik op een  begrafenis. (En ik had nog gedacht bij het binnen gaan, wat een vreemde trouw, het is precies een begrafenis, ik had het dus eigenlijk moeten weten). Pijnlijk. Nog pijnlijker: mijn groot gebrek aan zelfinzicht én het gebrek om hierop te anticiperen.

Maar… (na regen komt zonneschijn, altijd!) gelukkig was het verderop een zomerse zonnige dag met zonnige mensen op het toneel. Ik was waar ik moest zijn! Op het huwelijk van Wouter en Daphné.

Ook hier wel een vrij grappige intrede omdat  de moeder van de bruidegom heel even dacht dat ik van een jeugdbeweging was. Fijn om weten maar het is dus gewoon zo: een korte broek, hoge sokken én een rugzak geven garantie voor een jeugdige uitstraling :-).

huwelijksreportage ann-elise lietaert -10

huwelijksreportage ann-elise lietaert -5

 

Het was een huwelijk zoals ik ze graag heb. Niet te groot, een eigen dienstje en de zon die in al haar glorie over het bruidskoppel neerstrijkt. Een namiddag waarin alles en iedereen baadt in licht en zon.

huwelijksreportage ann-elise lietaert -6

De dienst die ze zelf hadden gemaakt was integer, mooi…  En ik merkte dat terwijl er een laagje hitte op mijn huid lag van de stralende zon ik af en toe ook kippenvel had van ontroering.

huwelijksreportage ann-elise lietaert -7huwelijksreportage ann-elise lietaert -9huwelijksreportage ann-elise lietaert -12

Na de dienst gingen we nog even op locatieshoot met de familie. Wat me opviel tijdens de reportage was de manier waarop Daphné en Wouter praten met hun kinderen. Daphné lijkt daarin zo hard op een kleuterjuf van de Steinerschool waar mijn kindjes school lopen. Ze neemt tijd voor haar kinderen en tijdens de reportage is hun verwondering en waardering voor de natuur opmerkelijk. Heerlijk om te zien!

huwelijksreportage ann-elise lietaert -1huwelijksreportage ann-elise lietaert -13huwelijksreportage ann-elise lietaert -14huwelijksreportage ann-elise lietaert -15huwelijksreportage ann-elise lietaert -16huwelijksreportage ann-elise lietaert -17huwelijksreportage ann-elise lietaert -18huwelijksreportage ann-elise lietaert -19huwelijksreportage ann-elise lietaert -20huwelijksreportage ann-elise lietaert -23huwelijksreportage ann-elise lietaert -24huwelijksreportage ann-elise lietaert -25huwelijksreportage ann-elise lietaert -26huwelijksreportage ann-elise lietaert -28huwelijksreportage ann-elise lietaert -29huwelijksreportage ann-elise lietaert -30huwelijksreportage ann-elise lietaert -31huwelijksreportage ann-elise lietaert -32huwelijksreportage ann-elise lietaert -33huwelijksreportage ann-elise lietaert -34huwelijksreportage ann-elise lietaert -35huwelijksreportage ann-elise lietaert -37huwelijksreportage ann-elise lietaert -38huwelijksreportage ann-elise lietaert -11

 

Hun kinderen hebben met deze mama en papa echt de luxe om te kunnen opgroeien in een warm nest met de zon in hun gezicht.

Dit huwelijk was een voorbeeld van echte liefde, niet zoet maar hartig.Sinds kort zit ik op woensdagavond samen met Daphné in de muziekles. En zo heb ik Daphné ook daar leren kennen:   iemand die niets doet alsof maar alles gewoon van harte!

Fijne avond!

Liefs,

Ann-elise

Meer zien? Klik hier!

 

 

Reacties

Daphné
15 oktober 2018 bij 18:33

Weinig mensen kunnen mij zo intens, diep raken met oprechte, lieve woorden. Niemand die ons huwelijk mooier in beeld kon brengen dan zo’n prachtige, jeugdige dame met veel pit.
Zelden heb ik zo relax bij iemand kunnen genieten om mezelf te zijn.
Thank you for your part in my journey!Thomas
16 oktober 2018 bij 22:55

’t Was een superdag, en dat zie je ook in de zeer mooie foto’s!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info