Fotografie

Een gezinsreportage vol zacht- en tederheid

Nog altijd niet klaar met mijn blog berichten van 2018. Misschien moet ik me een week intensief afzonderen om alles netjes af te werken.

Maar goed, nog een zomerse reportage, en deze is zo mooi dat ik niet anders kan dan ze nog even delen.

Het zijn beelden die zoveel meer zeggen dan glad gebabbel. Ze zeggen zoveel meer dan wat je ooit met woorden zouden kunnen zeggen.  Je ziet hoe dit gezin luistert met hun ogen. Echt een prachtig gezin met prachtige mensen!

Geen grotere positieve kracht in de mens dan liefde. En je voelt gewoon de zacht- en tederheid in elk beeld.

Dank je voor het vertrouwen en deze prinsheerlijke reportage!

Liefs,

Ann-elise

familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -2

Sommige beelden hebben een literaire verfijning in zich…

familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -1familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -3familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -20familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -5familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -6familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -18familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -9familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -10

familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -1-2familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -12familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -13familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -14familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -15familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -4familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -16familiefotograaf familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -19

www.ann-elise.be

Reacties

Deraeve Christoph
11 maart 2019 bij 19:06

Prachtige reportageGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winterse reportage

7 maart 2019

Day in the life.

12 maart 2019

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info