Fotografie / kinderen

Day in the life.

Vorig jaar won dit gezin de gratis ‘day in the life‘ reportage.

Heel binnenkort geef ik nog een day in the life reportage weg voor het uitbreiden van mijn portfolio.

Deze reportage vond plaats ten huize van een fijn gezin op een zondagmorgen in het voorjaar. Het ochtendgebeuren sfeervol verbeeldt met als smaakmaker ‘de koffiekoeken’. in combinatie met blote voeten (altijd heerlijk toch),  voorlezen en kaplablokken. Een perfecte combinatie!

 

Door een day in the life reportage leg ik vast hoe jullie als gezin echt zijn. In dergelijke reportages vertel je veel meer dan in een standaard fotoshoot.

Het worden echt herinneringen voor later. Op een dag, ver weg, zul je tachtig zijn en zullen je kinderen die fotoreportage nogmaals bekijken omdat het zo’n goed beeld geeft over hoe de werkelijkheid toen was.

Héél binnenkort meer hierover.

 

day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -15day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -11day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -2day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -13day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -14day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -12day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -39day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -4day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -3day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -5day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -6day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -1day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -8day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -10day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -25day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -38day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -26day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -24day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -40day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -30day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -32day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -42day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -43day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -33day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -34day in the life - documentaire - familiefoto spontane gezinsfoto retrofotografie ieper poelkapelle west-vlaanderen ann-elise lietaert -37

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info