Fotografie / kinderen

Proficiat, kleine fotograaf!

En in al mijn drukte zou ik vergeten lieve Mats te feliciteren met zijn eerste communie! (Ik begin te twijfelen aan kaboutertjes, ze komen alvast niet bij ons ’s nachts de afwas doen).

kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 1kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 2

Reportage met Mats. Mats is zo’n fijn en mooi kereltje. Hij richt zich op dingen die mooi zijn, het is er zo eentje die echt opgroeit met de zon in zijn gezicht en me constant wijst op alle mooie dingen die hij ziet.

kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 3kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 4

Een kleine kerel met toekomstplannen ook. Bij kleine broer is er een hartstochtelijke twijfel of hij nu wel of niet boer wil worden. Mats weet het na de reportage zeker. Hij wil fotograaf worden. Hij ziet de schoonheid van het beroep in én hij heeft er oog voor.  Als ik ooit werk genoeg heb, mag hij zeker bij mij komen werken 🙂

kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 5kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 6kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 8kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 9kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 10kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 11kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 12kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 13kinderfotografie I pitoresk I nostalgisch I lretro I spontaan I kinderfoto I West-Vlaanderen I Ann-elise Lietaert 14

Mats! Proficiat, fijne kerel!

Aan de mama: Fijn om je terug te zien!

Aan heel het gezin: Heel fijn om met jullie op stap te gaan! Het was een heerlijke zondagnamiddag!

Liefs,

NaamAI.png

https://www.ann-elise.be/fotografie/

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info