Geen categorie

Communiefoto’s Vic! Proficiat fijne kerel!

Ik heb altijd gedacht dat mijn favoriete moment van de dag valavond was.  Maar ik heb dit jaar ontdekt dat er één uur per dag is waar ik nog meer naar hunker. Zonsopkomst.

Onstilbare honger naar de dag die komt. En dan een bepaalde energie die stroomt waardoor ik gewoon een hele dag ga huppelen…

Het dwalen door het duister net even voor de shoot. En dan iets voor zeven de fotoshoot met dit wel heel erg fijn gezin, met drie heel fijne jongens en al even toffe ouders.

Wel echt hé, na zo’n reportages lacht de dag me toe!

Proficiat Vic met je communie!

En jullie allemaal, gezin Vanheule, jullie waren prachtig! Wat ongelooflijk heerlijk om mijn dag zo te mogen beginnen!

Dankjewel daarvoor!!!!

communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 1communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 10communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 6communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 8communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 2communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 3communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 4communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 5communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 7communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 9communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 11communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 12

communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 13
Nooit geen chaotische poses I zeker niet 🙂
communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 14
Als je straalt van liefde…

communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 15communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 16communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 17

communiefotograaf spontaan romantisch retro nostalgisch pittoresk lietaert ieper ann-elise.be roeselare popernge diksmuide 18
Badend in het zonlicht…

Liefs,

Ann-elise

 

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info