communie / Fotografie / Geen categorie / kinderen

Proficiat met je communie! Lieve, slimme Renée! Wat een fijne communiereportage!

Een heel bijzonder, knap meisje. Ze praat constant. Zit boordevol  kennis en weetjes die ze met plezier met me deelt, af en toe aangevuld met verfijnde verbeelding. Bij de vraag wat ze later wil worden antwoordt ze dat ze wel al wetenschapster is maar ze heeft uiteraard wel nog verdere toekomstplannen.  Entomoloog, bijvoorbeeld. Geboeid door de wondere wereld van insecten.  Ze is zo’n meisje naar wie ik uren zou kunnen luisteren.

Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-2Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-3Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-4Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-5Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-6Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-7Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-8Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-9Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-10

Bij mezelf tijdens deze reportage enige angst, omdat ik vertoef in een echt wondermooie omgeving (ik ben precies in een film terecht gekomen!)  en ik weet dat ik tijdens mijn reportages wel vaker eens struikel. Rube, mijn zoontje, noemt me niet voor niets Struikeltje. Dus even bang voor al het mooie breekbare binnen mijn wel heel nabije omgeving. De truc is om er dan niet aan te denken en met Renée had ik de perfecte afleiding!

Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-11Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-12Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-13Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-14Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-15Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-16Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-17Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-18Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-19Ann-elise Lietaert spontane fotografie retro romantisch www.ann-elise.be pittoresk idyllisch kinderfotografie foto kind communie lentefeest_-20

 

Met de ouders echt een heel fijne samenwerking!

Dank je voor het vertrouwen! Fijn om jullie te ontmoeten!

En Renée, ik zou het heerlijk vinden om met jou nog even verder te praten!

Liefs,

NaamAI

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info