communie / Fotografie / kinderen

Communiefoto’s Douwe en Foeke! Proficiat fijne kerels!

Een zonnige vrijdag in de paasvakantie. Twee fijne kerels voor mijn lens. Een eerste en een plechtige communie. Vijf jaar verschil en in die vijf jaar heeft Foeke duidelijk niet stil gezeten.

Foeke heeft iets mysterieus, met iets heel punctueels over zich en een echt opmerkelijk oog. Een persoon waar je gewoon meer over zou willen weten.  En dan Douwe, sneller dan zijn eigen schaduw. Een schicht door het groene landschap die me keer op keer laat glimlachen van mond tot oor.

spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-6spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-2spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-3spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-7spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-8spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-9

spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-14

Oprechte schoonheid, liefde tussen twee broers.spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-11spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-12spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-13

Heel fijn om met jullie op stap te gaan!

Dank je voor het vertrouwen!!

Liefs,

NaamAI-1.png

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info