communie / Fotografie / kinderen

Lieve Janne, gefeliciteerd!

Een zondag met heel veel regen. Veel reportages van die dag werden verplaatst. Behalve deze van Janne.

Want, er was een mama die er vanuit ging dat je ook met regen wel fijne dingen zou kunnen doen. Een gedachte die we deelden.  En we delen een zelfde schoonbroer en dus meteen ook het idee om, moest het echt water gieten, te vragen of we dan eventueel de reportage in zijn serre mogen doen.  Maar we konden terecht in mijn openluchtmuseum 🙂

Telkens een kristallen betovering als de wind de wolken even wegblies en Janne baadde in het zonlicht. Geen waterzonnetje maar een grote stralende zon.  Net alsof de wereld was schoongespoeld door een regenbui en daarna overgoten werd met zonlicht.

 

ann-elise-2ann-elise-3ann-elise-4ann-elise-5

spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-2spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-3spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-4

Van grote broer Jonas mocht ik twee jaar terug de foto’s nemen. (https://blog.ann-elise.be/2017/06/07/alles-hoedt-proficiat-jonas/). Altijd heerlijk om kinderen twee lentes later terug te zien en opnieuw te mogen verbeelden!

spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-5spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-6spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-7spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-9spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-10spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest-11spontane fotgorafie zomers natuur spontaan ann-elise lietaert ann-elise.be poelkapelle ieper roeselare west-vlaanderen kinderfototograaf communie lentefeest

Twee vrolijke, stralende kindjes, een stralende zon, de wereld als werkplek en een fijne mama voor gesprekjes in de tussentijd..    Zalig!

Dank je voor het vertrouwen en voor deze heerlijke zondagnamiddag!

Liefs,

Ann-elise

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info