communie / Fotografie / kinderen

Over prinses Noélie & mijn tweelingzusfotograaf :-)

Als ik aankom op reportage vraagt de papa of mijn zus al bezig is. Mijn tweelingzus. Ik ben niet helemaal mee met het verhaal. De papa vertelt dat hij mij precies al tegen gekomen had.  Een eindje later zie ik wat verderop een andere fotografe aan het werk. Heel gek hoe niet alleen haar uiterlijk maar ook haar kledingstijl volledig op de mijne lijkt!

Misschien heb ik het me verbeeld maar ook haar blik vertoont  een schok van irrationele herkenning wanneer we elkaar kruisen. Iets wat is blijven nazinderen.

Tijdens de reportage was ik ook steeds op zoek was naar mijn tweelingzus. Ik heb al gegoogeld op “fotograaf met krullen” en “Veurne”. Maar ik vind haar niet terug. Waarschijnlijk fout zoekwoord want bij fotograaf met krullen kom ik ook niet bij mezelf terecht. Moet ik dringend eens aanpassen in mijn SEO. 

Het gezin van Noélie had ik al eerder voor de lens (https://blog.ann-elise.be/2017/05/24/liam-in-hoeve-ter-kerst-proficiat-lieve-dierenvriend/). Heerlijk om kinderen te zien groeien. Voor Noélie moest het een prinsessenkleed zijn. En elke prinses heeft uiteraard ook een kasteel dus kon het niet anders dat de fotoshoot doorging in een kasteel. 

Een zonnige dag maar de wind snijdt messcherp. Na heel wat foto’s in het kasteel trotseren we even de kou waarna Noélie terug heerlijk warm geknuffeld wordt door papa en mama.

ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be9ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be10ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be1ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be2ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be6ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be4ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be5ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be8ann-elise spontane foto spontaan fotografie lentefeest communie romantisch ann-elise.be7

Dankjewel voor de heerlijke reportage!

Gefeliciteerd met je eerste communie, Noélie!

Liefs,

NaamAI

ps: moest er een collega fotografe dit lezen die me toevallig kruiste en toevallig ook vindt dat ze op mij lijkt… mail je even? Want dat was echt wel een heel vreemd momentje!  thx! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info