communie / Fotografie / Geen categorie / kinderen

Gefeliciteerd, Lowis!

Ook hier een fijne kerel voor de lens!

Je voelt de guitigheid kopje duikelen in de lucht met Lowis en zijn klein broertje!

ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 1ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 2ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 3ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 5ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 7

ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 6ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 4

Ook tijdens deze reportage héél veel wind en met tijd ook héél veel regen. Geluk is de kunst om een boeket met bloemen te maken waar je bij kunt en gelukkig terug een heel sympathieke mama aanwezig die meteen ook ziet dat haar jongens overal kunnen stralen 🙂

Dank je voor de fijne reportage!

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info