communie / Fotografie / Geen categorie / kinderen

Louise uit Wonderland :-) Gefeliciteerd!

En ik moest echt heel de tijd denken aan Alice in wonderland!

Alsof ze een deur had opengemaakt en we heel even allemaal in een sprookjeswereld verkeerden. Ik tuurde zelfs even naar de grond omdat ik verwachtte dat er  een wit konijn met een horloge in zijn hand voorbij ging hollen!

En haar broer en zus… Voor haar als de kus van een prins, als een passend glazen muiltje. Bij elke foto piept ze even in hun richting, wacht ze op hun goedkeuring en tovert ze een lief glimlachje te voorschijn. ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 1ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 2ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 3ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 4ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 5ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 6ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 7ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 8ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 9ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 10ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 11ann-elise lietaert nostalgisch retro spontaan spontane foto fotografie fotograaf kidsfotograaf romantisch 12

Een heel fijn gezin (alhoewel ik er over twijfel of de broer de fotograaf wel fijn vond 🙂 Hij vond me allesbehalve sympathiek als hij weer even mee op de foto’s moest 🙂 Een geruststellende blik vol sympathie toen ik hem zei dat het de laatste foto was.

Dank je voor het vertrouwen en de heerlijke reportage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gefeliciteerd, Lowis!

31 mei 2019

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info