blog / communie / Geen categorie

Prachtige Raluca I klanten als vrienden: als water en brood in tijden van corona :-)

Klanten als vrienden is een beetje als water en brood in tijden van corona. Ze worden met fluo aangeduid in mijn agenda. Josefien is er zo één van :-). En stiekem ben ik ook altijd een beetje trots omdat ze de provincie- en taalgrens oversteken om bij mij een reportage te doen :-).

De bomen en ik houden hout vast dat ik met deze klanten binnenkort weer even gewoon koffie kan drinken of ideeën kan uitwisselen.

Ik verlang om mensen nog even heel uitgebreid en ouderwets te groeten. Met een zoen en een knuffel. Ik heb een gulzige honger naar vroeger. Als ik niet oplet wordt ik wellicht kannibaal, verslind ik mensen met mijn gulzigheid (ok, dat is een beetje heel erg overdreven).

Net voor de reportage verspreidt de regen nog even zachte aardgeuren, maar de goeie weervrouw in mezelf voorspelt (dank je KMI & buienradar ;-)) droog tijdens de reportage.

Met Raluca is het heel fijn werken tijdens de reportage. Josefien voorzag prinsheerlijke attributen waardoor er een prinsheerlijke, sprookjesachtige sfeer in de beelden verwerkt zit.

Ik hou zo van meisjes met laarzen 🙂

Best wel gek, geen enkel jaar zoveel ruimte tussen reportages in. Eerst in maart, nu omwille van het feit dat de kappers gesloten zijn, en geen enkel jaar hinkel ik zo achterop met mijn blog. Misschien een onbewuste tactiek van mijn zijn om wat zomer in de winter te brengen. Wat licht in het duister :-).

Geniet van het stukje zomer 😉

Heel veel liefs,

Raluca en Josefien, zo dankjewel voor het vertrouwen en de heerlijke namiddag!

ann-elise lietaert

Wens je ook een communie of een lentefeestshoot? Boeken kan via: https://ann-elise.be/fotografie/communie%20lentefeest-2.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info