Fotografie / Geen categorie / gezinsshoot

Het ziet er gezellig uit en dat was het ook!

Even terug naar mei.

Ik had – een beetje werkloos als ik toen was – wandelreportages voor geïnteresseerden op mijn Facebook gezet. Wie geïnteresseerd was meer info kon/mocht vragen.

Voor wie informeerde: de reportage zelf was gratis, de beelden konden achteraf worden bijgekocht voor een iets duurdere prijs dan mijn normale tarieven. Ik had te maken met een acute aanval van beeldhonger en wou enkel op pad met mensen die dit ook echt echt zelf wensten, niet alleen omdat het gratis was.

Donatha danste mijn whatsapp binnen. Vroeg meer uitleg en legde een zondagvoormiddag vast eind mei en op een zonnige zondagmorgen ging ik samen wandelen met Donatha en haar gezin. Het klinkt gezellig en dat was het ook :-).

Ik hou van ondernemers zoals Donatha. Puur, bezield, blik op positief en enthousiast. Zo van die heerlijke mensen die het vuur bij andere ondernemers ook aanwakkert.

Er zijn zoveel mensen op deze bol! En velen van hen zijn toch wel echt werkelijk heel mooi! Donatha en haar gezin staan alvast ook op mijn mooie-mensen-lijstje.

Dank je voor het vertrouwen en de fijne voormiddag!

Lieve groet,

ann-elise lietaert

Ook door het leven dansen? Letterlijk en figuurlijk? Dat kan bij Donatha! https://www.donatha.be

Voor een gezinsreportage klik hier: www.ann-elise.be dan klik ik jullie vast met veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Communiereportage Estelle

11 december 2020

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info