communie / Fotografie

Communieshoot Louise en de man die mee in beeld wou

Een dinsdag in juli. Overdag is het vrij bewolkt. Een lieve wenk naar mijn allerliefste weergoden zorgt er voor dat ze tegen de avond netjes de wolken hebben weggekrabd. We krijgen een zonnige, zalige zomeravond.

Ik krijg een fijn gezin voor mijn lens. Tijdens de shoot heb ik het gevoel dat er een man wordt ingehuurd om constant in het beeld te lopen. Ik vermoed dat er een complot is tegen mij, want in welke bochten ik me ook wring, altijd opnieuw slaagt die bepaalde man er in ergens in de verre achtergrond deel uit te maken van mijn beeld. Ik denk dat hij denkt dat ik dat leuk vind. Louise en Marie vinden het hilarisch wanneer ik (van op veilige afstand zodat hij het zeker niet kan horen) het dialoog aan ga met de man over de reden waarom hij nu terug in mijn beeld loopt.

Een prinsheerlijke fotoshoot met een beeldig resultaat 🙂 (inclusief weggewerkte man in de achtergrond ;-)).

Louise en gezin, dank je voor het vertrouwen en de fijne avond!

ann-elise lietaert

Ook nog een reportage boeken? Voor 2021 zijn er nog steeds enkele plaatsen vrij. Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info