blog / communie / Fotografie / gezinsshoot / kinderen

Yeha! Nog lieve bekenden voor mijn lens! Communiereportage Arnout.

Twee bekenden voor mijn lens. Lieselot en Wally.

Lieselot was een goeie vriendin van mij toen ik vijftien of zestien was. ik herinner me:

a) dat ze net voor onze allereerste Dranouter klierkoorts had en dat ze uiteindelijk na heel veel aandringen toch mocht gaan,

b) een gedeeld zomers verjaardagsmoment in de JOC

c) een groen-geel kadertje dat ik ooit van haar kreeg voor mijn verjaardag

d) haar geboortedatum

e) haar ouderlijk telefoonnummer (in de zin van het telefoonnummer van haar ouderlijk huis :-)).

Met Wally, eigenlijk Stijn, –  ik heb altijd moeite om afstand te nemen van bijnamen – deelde ik een ksa/chiro verleden.
Wat ik wel en hij wellicht niet meer weet is dat ik ooit door hem een bloedneus had (knie tegen mijn neus tijdens een droppingspel op een ksa/chiro-weekendje – het in de gracht kopje duiken op iemands knie bleek geen strak plan te zijn). 

Ik had totaal niet de ambitie om dit als herinnering te bewaren maar het is wel het eerste waar ik aan dacht toen ik deze blog begon te schrijven. Eveneens is het de enige keer in heel mijn menselijk bestaan dat ik een bloedende snufferd had (laat ons zeggen dat het dus echt wel een uniek moment in mijn leven was). Uiteraard heb ik ook nog andere herinneringen met Wally maar dit was de meest ingrijpende :-)).

De reportage met hun gezin is begin juli maar de zomer wil die dag niet openbreken. We trekken naar een nabijgelegen serre (zo’n zalig zachte lichttoestanden, ik ben een fan van servers met onkruid).

We huppelen van het ene vrolijk moment naar het andere bij subtropische temperaturen.

Heel fijn om Arnout en Lea voor de lens te hebben. Wanneer de weergoden beloftevol regenwolken wegblazen trekken we heel even de buitenwereld in.

Dank je voor de plezante namiddag, het leuke verjaardagsfilmpje achteraf en de fijne samenwerking.

Ook nog heel even laten weten dat ik ondertussen niet meer mis tussen Arnout en Arno ;-), als jullie ooit nog een reportage boeken beloof ik plechtig het meteen goed te doen.

Liefs,

ann-elise lietaert

Ook zin in een communiereportage? Surf (dat klikt wel schoon en bevordert ook meteen het vakantiegevoel) naar mijn communie aan beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zomerse communiereportage

21 december 2020

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info