blog / Fotografie / gezinsshoot

Als in een droom… Gezinsreportage aan zee

Nog een reportage in de gulzige, warme zomer van 2020. Het is een warme avond aan zee. Kleine wolkjes en een ondergaande zon sieren de hemel.

De twee jongens stelen de show en als de nacht valt ook het zonlicht. Deze reportages zijn me het liefst. Mensen op blote voeten die het leven echt beleven. Niet bang zijn om even te springen en even later zacht te landen. Uit deze gezinshoot worden prinsheerlijke beelden geboren. Ze zorgen er voor dat binnen hier en tien jaar er nog even een deur geopend kan worden. Een deur voorbij de tijd om terug even in deze zonnige zomeravond te kunnen vertoeven.

Met Natacha werk ik af en toe samen voor communiegeschenkjes. Ze is de bezielster van petit rêve. De avond van de reportage voelt ook een beetje zo… Als een droom… Ik geniet van de brandende avondzon, het zeebriesje en de vrolijkheid op deze zomeravond.

Ik schenk mezelf vol met een heel fijn gevoel en rij zachtjes de nacht tegemoet. De maan rijdt een eindje met me mee.

Dank je voor de fijne reportage!

ann-elise lietaert

Mijn communiereportages combineren met een leuk fotogeschenkje? Klik even hier

www.ann-elise.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info