blog / communie / gezinsshoot

Deze familie maakt werk van prinsheerlijke herinneringen. Een keizerlijke gezinsreportage!

Dit was ook weer een heerlijke gezinsreportage/uitgestelde communieshoot. Met prinsheerlijke mensen voor mijn lens.

Eén van de grote vrijheden in dit leven is dat we zelf bepalen aan wat we waarde hechten. Zelf ben ik ook iemand die investeert in herinneringen. Het heerlijk vindt om onbelemmerd te buitelen door foto’s en oude brieven. Foto’s behoeden ons gedeeltelijk van tijd.

Tijdens de reportage heb ik soms het gevoel dat ik van de gelukspolitie ben (mega Mindy in burger :-)) , want in dat opzicht heb ik een prinsheerlijk beroep. Ik tref mensen op hun best. Reportages zijn vaak een extra qualitytime uurtje met het gezin (of dat is toch wat mensen me achteraf vertellen). Geen pandemonium van geraas en luid getoeter. De plekjes waar ik jullie naar meetroon stralen keer voor keer rust uit. Soms heb ik het gevoel dat er tijdens reportages een soort betovering hangt. Een soort betovering die ik terug vind als ik van alle beelden een verhaal maak.

Ik ben dankbaar. Omdat ik keer op keer het vertrouwen krijg om herinneringen vast te leggen.

Een prinsheerlijke gezinsreportage! Spontaan gezinsportret vastgelegd door Ann-elise lietaert.

Familie Dekeyser, dankbare groet dat ik jullie opnieuw mocht verbeelden!

Fan van herinneringen? Boek een reportage! www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info