blog / huwelijk

Huwelijksreportage met een openingsdans op het marktplein

Kenneth en Saïdia hadden er lang naar uitgekeken naar hun grote dag. Hun dromen werden door corona wat bij gesnoeid maar niet de liefde. De belofte om binnenkort mama te worden schemert zachtjes onder Saïdia haar trouwkleed.

In het gemeentehuis spreekt de ambtenaar constant Saïdia haar naam fout uit. Het laat me wankelen omdat ik na het gemeentehuis haar naam niet meer juist kan uitspreken. Het wordt een eigentijdse mix van wat het echt zou moeten zijn en de ambtelijke versie. Het probleem met mij is dat ik te slim ben om te dom te zijn. Moest ik dommer zijn dan zou het me niet opgevallen zijn, maar daar ben ik te slim voor, snap je. En moest ik slimmer zijn geweest dan had ik geen vijftien keer opnieuw moeten aftoetsten of het nu wel of niet juist was (dit is de charmante, eerlijke samenvatting van hoe ik ben, niet slim maar ook niet dom ;-)).

Het is een zomerse dag en de middagzon goot gouden licht. In plaats van op het avondfeest gaat hun openingsdans door op het marktplein, en dat deden ze met zoveel overgave dat de buitenwereld heel even wegzonk.

(de mama was één van de knuffelcontacten, heel even nog een periode dat we met heel wat meer mensen konden/mochten afspreken )

Hartelijk dan voor het vertrouwen!

Lieve groet,

ann-elise lietaert

Wens je ook een huwelijksreportage? Neem een kijkje op www.ann-elise.be/fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info