blog / kinderen

Hecht waarde aan het vastleggen van mooie momenten!

Ze zijn me het liefst. Prachtige voor- en najaarsdagen.

Het is een prachtige septemberochtend. Ik krijg een springlevende kleuter voor mijn lens. Lief en schattig tot en met. Meteen verovert hij mijn fotografenhart. De mama van Armand hecht heel veel waarde aan het vastleggen van mooie momenten en terwijl zij tweetjes ogenblikken vangen, klik ik ze van op afstand vast.

Ik vind het heerlijk om hun vrolijkheid te mogen gadeslaan. Mijn lijf en zijn voltallige leden huppelen naar huis na de reportage.

Dank je voor het vertrouwen.

Lieve groet,

Ann-elise

Wens je ook een reportage? www.ann-elise.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Indien je niet van koekjes houdt kun je deze website helaas niet bezoeken.   Meer info